Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Cel mai potrivit cadou

Membru Bizoo de 10 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Album foto personalizat 15x20 cm

0 stars: 0.00 din 0 pareri

89 lei
Brand
ALB1520
Descriere
Albume personalizate, marimea 15x20 cm. Albumele sunt printate pe hartie fotografica de cea mai buna calitate, rezistenta in timp, iar filele groase de aproximativ 1mm ii asigura o calitate deosebita.

Pentru a comanda acest album trimiteti imaginile prin www.wetransfer.com pentru office@epersonalizari.ro.

Daca aveti preferinte asupra ordinii fotografiilor va trebui sa le redenumiti in ordinea dorita, in caz contrar vor fi asezate dupa denumire.

Dupa primirea comenzii vi se va trimite o macheta pentru confirmare, termenul de executie este de 3-4 zile dupa primire "bun de tipar". In fiecare concediu sau la fiecare eveniment luati aparatul de fotografiat, sau fotografiati cu telefonul.

Aveti mii de imagini din locuri deosebite sau de la motul (turta) copiilor, insa cate din ele sunt imprimate pe hartie, pentru a fi vazute de toti musafirii? Mai rau chiar, deseori se intampla, din diverse motive, sa pierdem toate pozele de pe card.

Realizand astfel de albume, va asigurati ca pozele deosebite facute de-a lungul timpului va raman imrpimate pe hartie, chiar daca formatati cardul sau il pierdeti.

Acest format de album foto personalizat este recomandat in special pentru pozele din concedii, zile de nastere, turta, mot, diverse evenimente mai mici.

Albumul personalizat are dimensiunea de 15x20 cm inchis, deschis - 15x40 cm. 1 fila = 2 pagini.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura