Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Cel mai potrivit cadou

Membru Bizoo de 10 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Albume foto

0 stars: 0.00 din 0 pareri

50 lei
Brand
ALBABS
Descriere
Fiecare promotie asteapta cu sufletul la gura ultimele zile de scoala. Despartirea de colegii cei dragi, de profesorii dedicati, de locurile unde ai petrecut aproape zilnic cateva ore din viata, poate cele mai placute de pana acum, se lasa cu emotii si nu de putine ori cu lacrimi. Tot ce-si va ramane vor fi amintirile frumoase, clipele petrecute aici, imaginea fiecarui coleg.

Doar ca aceste amintiri cu timpul se estompeaza. Tehnica moderna te ajuta acum sa le pastrezi in siguranta intr-un album personalizat. Fiecare chip va fi retusat, editat, cropat, astfel incat sa iasa cat mai bine. Trimite-ne cele mai bune fotografii ale tale si ale colegilor tai, si vei primi un album de promotie deosebit. Poti alege dimensiunea si numarul de pagini. Pozele le incarci pe butonul dedicat. Ar fi de preferat ca fiecare poza sa fie denumita cu numele posesorului, acestea vor fi aranjate in ordine alfabetica. Inainte de a le lucra iti trimitem machetele pentru accept.

Comanda minima este de 20 buc.

Albumul Junior, cu dimensiunea de 15 x 20 cm (deschis 15 x 40 cm) are 4 file (8 pagini) plus coperta. Pe coperta sunt trecute denumirea scolii, clasa si anul absolvirii. In interiorul copertii se afla fotografia invatatorului/educatorului, urmand ca paginile sa contina dupa cum urmeaza: poza de grup, dupa care fiecare pagina va contine fotografiile a doi colegi. Este indicat in mod special absolventilor de gradinite si clasa a IV-a.

Albumul Clipe, cu dimensiunea de 20 x 20 cm (deschis 20 x 40 cm) are 8 file (16 pagini) plus coperta. Pe coperta sunt trecute denumirea scolii, clasa si anul promotiei. In interiorul copertii se afla fotografia dirigintelui/invatatorului, urmand ca paginile sa contina dupa cum urmeaza: poza de grup, dupa care fiecare pagina va contine, la alegerea clasei, fotografiile a doi colegi sau fotografiile unui coleg portret si corp intreg. Este indicat in mod special absolventilor clasei a VIII-a si a XII-a.

Albumul Momente, cu dimensiunea de 20 x 20 cm (deschis 20 x 40 cm) are 14 file (28 pagini) plus coperta. Pe coperta sunt trecute denumirea scolii, clasa si anul promotiei. In interiorul copertii se afla fotografia dirigintelui/invatatorului, urmand ca paginile sa contina dupa cum urmeaza: poza de grup, dupa care fiecare pagina va contine fotografiile unui coleg portret si corp intreg. Este un album indicat in mod special absolventilor clasei a VIII-a si a XII-a.

Albumul Dream, cu dimensiunea de 20 x 30 cm (deschis 30 x 40 cm) are 14 file (28 pagini) plus coperta. Pe coperta sunt trecute denumirea scolii, clasa si anul promotiei. In interiorul copertii se afla fotografia dirigintelui/invatatorului, urmand ca paginile sa contina dupa cum urmeaza: poza de grup, dupa care fiecare pagina va contine fotografiile unui coleg portret si corp intreg. Fiecare elev are suficient spatiu pentru a scrie cateva ganduri personale colegilor. Este un album premium, indicat in mod special absolventilor clasei a VIII-a si a XII-a.

Albumul Victory, cu dimensiunea de 30 x 30 cm (deschis 30 x 60 cm) are 14 file (28 pagini) plus coperta. Pe coperta sunt trecute denumirea scolii, clasa si anul promotiei. In interiorul copertii se afla fotografia dirigintelui/invatatorului, urmand ca paginile sa contina dupa cum urmeaza: poza de grup, dupa care fiecare pagina va contine fotografiile unui coleg portret si corp intreg. Fiecare elev are suficient spatiu pentru a scrie cateva ganduri personale colegilor. Este un album premium, o alegere de exceptie datorita dimensiunilor generoase ale fotografiilor, indicat in mod special absolventilor clasei a VIII-a si a XII-a.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura